DINER (17 - 22 u)

Menu 

Voorgerechten

  • Soep van de dag - dagprijs

  • Seitanbroodje met herfstsalade - € 9,50

  • Storzapretti van de boerenmarkt met tuinkruiden en burrata - € 9,50

Hoofdgerechten 

  • Vegetarische kidneybonen-burger met friet - € 12,00 

  • Bloemkool -beignet met zomerse aardappelsalade, zomerbonen en een limoen-yoghurt saus - € 17,50

  • Artisjokkenravioli met blauwe kaassaus, rucola en hazelnoot - € 18,00

  • Dagschotel - dagprijs


Nagerechten

  • Kaasplank - € 9,00 

  • Crème brûlée - € 6,50

  • Mangomousse met roomkaasslagroom en rode vruchtencoulis - € 6,50

  • Mary-Jo's taart van de week - € 5,50

Reserveren is gezien het beperkte aantal plaatsen handig.