LUNCH
Soep
Zie bord voor de dagsoep.
6,00
Quiche
Met oude kaas en winter- groenten.
5,50
Broodje
Zie bord.
6,50
Taart
Zie bord.
5,00
Soep
Zie bord voor de dagsoep.
6,00
Venkelschelpen alla Spinoza
Met tabouleh en geitenkaas van Wolverlei.
10,50
VOOR
Engelse groentepastei
Gevuld met seizoensgroenten en kaas.
8,50
Gevulde ui
Met gruyère en groene kool op krulandijvie en geroosterde paprika.
10,50
Heeft u speciale diëetwensen of een voedsel allergie? Laat het ons weten en wij houden er rekening mee.
BORREL
Gemengde noten
Vers geroosterd
3,50
Bittergarnituur
Vegetarisch bittergarnituur
(8 stuks).
7,00
Brood
Met hummus of kuiden boter.
4,50
Olijven
Oude kaas
4,50
Met Amsterdams tafelzuur
en mosterd.
7,00
HOOFD
Polenta
Met gebakken palmkool, gepocheerd ei en paddenstoelen in eigen jus.
17,50
Pompoen-ravioli
In salieboter met winterpostelein en Parmezaanse kaas.
15,50
Supplement vlees 7,50
Dagschotel
Zie bord voor de dagschotel van vandaag.
12,50
Aardappelkroketjes
Met witlof en hazelnoot met een saus van pompoen en balsamicoazijn.
17,00
DESSERT
Sinaasappel-amandelcake
Met een saus van Disaronno en chocolade-ijs.
7,50
Crème Brûlée
5,50
Kaasplankje
Ook verkrijgbaar bij de borrel of als late lunch.
10,00
Bonbon
Koffie met bonbon.
4,50