top of page

LUNCH

Soep

Zie bord voor de dagsoep. 
6,00

Quiche

Met oude kaas en winter- groenten.

5,50

Broodje

Zie  bord.

6,50

Taart 

Zie  bord.
5,00

Soep

Zie bord voor de dagsoep.

6,00

Venkelschelpen alla Spinoza

Met tabouleh en geitenkaas van Wolverlei.
10
,50

VOOR

Engelse groentepastei

Gevuld met seizoensgroenten en kaas.

8,50

Gevulde ui

Met gruyère en groene kool op krulandijvie en geroosterde paprika.

10,50

Heeft u speciale diëetwensen of een voedsel allergie? Laat het ons weten en wij houden er rekening mee.

 

BORREL

Gemengde noten

Vers geroosterd 
3,50

Bittergarnituur

Vegetarisch bittergarnituur

(8 stuks).

7,00

Brood

Met hummus of kuiden boter.

4,50

Olijven

Oude kaas

4,50

Met Amsterdams tafelzuur 
en mosterd.
7,00

HOOFD

Polenta

Met gebakken palmkool, gepocheerd ei en paddenstoelen in eigen jus.

17,50

Pompoen-ravioli

In salieboter met winterpostelein en Parmezaanse kaas.
15,50

Supplement vlees 7,50

Dagschotel

Zie bord voor de dagschotel van vandaag. 
12,50

Aardappelkroketjes

Met witlof en hazelnoot met een saus van pompoen en balsamicoazijn.

17,00

DESSERT

Sinaasappel-amandelcake

Met een saus van Disaronno en chocolade-ijs.

7,50

Crème Brûlée

5,50

Kaasplankje

Ook verkrijgbaar bij de borrel of als late lunch.
10,00

Koffie met bonbon

4,50

bottom of page